les cremes Casabella

Un dels productes gourmet de cuina de Casabella Natura amb ingredients 100% naturals i de proximitat. En envàs de vidre i en format de mig litre es distingeix com un dels productes més versàtils per servir  d'entrant o primer plat en sopars que volen  comptar amb un afegit d'ingredients naturals i de qualitat. Es presenta en sis sabors innovadors:

 

 

 • Carbassa i Mango

   

  L´especialitat de Carbassa i mango presenta una combinació dolça  i agradable de la carbassa afegint-hi  l' exotisme del mango. Ideal com a entrant fred a l' estiu i calent a l' hivern. Molt recomanable  com a tast  en una petita dosi servida  als aperitius o degustacions.

 • Tomàquet amb toc d' alfàbrega

   

  La crema de Tomàquet amb toc d' alfàbrega és l' evolució de crema a sopa. Ideal per a un primer plat que conté  totes les propietats del tomàquet natural i el toc d' alfàbrega que farà les delícies dels sentits mentre s' assaboreix.

 • Pastanaga a la taronja

   

  La crema de Pastanaga a la taronja és la innovació de la temporada. La tradicional crema de pastanaga amb la justa proporció de taronja, li dóna tota una  dimensió gustativa diferent i refrescant.

 • Nyàmera

   

  L' especialitat de Nyàmera és  -juntament amb els ceps- l' element diferenciador de la cuina berguedana i de les especialitats Casabella. La nyàmera és un aliment poc conegut però  que durant generacions va ser un aliment principal. Amb propietats diürètiques, incorpora fibra i ferro i és apte per a diabètics. Un plat exquisit i altament saludable.

 • Pèsols amb Menta

   

  Pèsols amb menta. El toc fresc de la menta li proporciona un toc diferenciador a una crema de pèsols lleugera però amb molt de sabor. És una de les més demanades i amb més tradició en l' històric de Casabella Natura.

 • Espinacs amb Panses i Pinyons

   

  La crema d' Espinacs amb panses i pinyons recull una combinació clàssica de la cuina catalana. Idònia per a ser la sopa del primer plat d' un bon àpat.

       AVISO LEGAL

© Casabella natura scp