Qui som

Som Casabella Natura, més informació de Qui som…

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, no recollim cap dada personal, si la ànalitica de matomo, s’encarrega de obtenir la direcció IP del visitant per tal de crear una estadística més precisa dels visitants al lloc web, entre elles, el país que li pertany, i llocs amb els que a accedit dins de la nostre web.

Es pot desectivar bloquejant el js amb pàgines web, informació de com fer-ho: Desectivar js

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment adicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades de Matomo son compartides a vwcreative.ml, on només el administrador te accés a elles, les dades no son compartides públicament ni per l’administrativa de la propia web oficial de vwcreative.ml.

Amb quins fins es recullen les dades

Les dades son recollides per tal de millorar el lloc web, com la millora de la facilitat de trobar el contingut.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per la analítica matomo, les dades bàsiques es retenen de manera permament, l’usuari sempre podrà contectar per tal de eliminar les seves dades.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les dades van dirigides a la web https://vwcreative.ml.

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Les dades de l’usuari al nevegar per la pàgina estàn protegides amb un tallafoc per tal de bloquejar tot intent de hackeig, també s’implica la seguretat del certificat SSL, per cifrar les dades al navegar.


Per a mòvil

La appliacació no recull ni recolecta cap informació sobre l’usuari, apart de la que obté de la propia pàgina web.

Informació de contacte

info@casabellanatura.eu


Español

Quienes somos?

Somos Casabella Natura, mas información Qui som…

¿Qué datos personales recogemos y por qué

Comentarios

Cuando los visitantes dejan comentarios en la web, no recogemos ningún dato personal, si la analítica de matomo, se encarga de obtener la dirección Ip del visitante para crear una estadística más precisa de los visitantes al sitio web, entre ellas , el país que le pertenece, y lugares con los que ha accedido dentro de nuestra web.

Se puede desectivar bloqueando el js con páginas web, información de cómo hacerlo: Desectivar js


Contenido incrustado de otros sitios web

Los artículos en esta página web incluye contenido integrado (por ejemplo, vídeos, imágenes, artículos, etc.). El contenido incrustado desde otras páginas web se comporta exactamente de la misma manera como si el visitante estuviera visitando la otra página web.

Estas páginas web pueden recoger datos sobre vos, usar cookies, incrustar seguimiento adicional de terceras partes, y monitorizar la interacción con el contenido integrado, incluyendo la traza de la interacción con el contenido incrustado si tiene una cuenta y ha iniciado sesión en esta página web.

Analíticas

Con quién compartimos sus datos

Los datos de Matomo son compartidas a vwcreative.ml, donde sólo el administrador tiene acceso a ellas, los datos no son compartidas públicamente ni por la administrativa de la propia web oficial de vwcreative.ml .


Con qué fines se recogen los datos

Los datos son recogidos para mejorar el sitio web, como la mejora de la facilidad de encontrar el contenido.

¿Cuánto tiempo retenemos los datos

Si deja un comentario, el comentario y sus datos meta se retienen indefinidamente. Esto es para poder reconocer y aprobar automáticamente cualquier comentario de seguimiento en lugar de mantenerlos en la cola de moderación.

por analítica matomo, los datos básicos se retienen de manera permamente, el usuario siempre podrá contecto para eliminar sus datos.


Qué derechos tiene sobre los datos

Si tiene una cuenta en este sitio web o ha dejado comentarios, puede solicitar que le envíen un fichero de exportación de sus datos personales, incluyendo todos los datos que nos haya proporcionado. También puede pedir que borremos cualquier dato personal vuestra que tengamos. Esto no incluye los datos que estemos obligados a conservar con propósitos administrativos, legales o de seguridad.

Donde enviamos sus datos

Los datos van dirigidas a la web https://vwcreative.ml.

Información adicional

Cómo protegemos sus datos

Los datos del usuario al nevegar por la página están protegidas con un cortafuegos para bloquear todo intento de hackeo, también se implica la seguridad del certificado SSL, para cifrar los datos al navegar.

para móvil

La appliacació no recoge ni recolecta ninguna información sobre el usuario, aparte de la que obtiene de la propia página web.

Información de contacto

info@casabellanatura.eu