Probablement el producte més demandat i diferenciador de Casabella Natura. Idònies com element de distinció de degustació en un aperitiu o sobretaula. En un nou envàs pràctic, elegant i que afavoreix la visibilitat del producte.

 

 

 

las galetes   Casabella

Galetes de Ceps

Saladetes de Ceps

Mel i Romaní

Les de ceps incorporen el millor de la galeta artesana i del cep D.O. Berguedà i constitueixen una experiència gustativa única en la combinació dolça amb el gust suau però intens del bolet.

Galetes de ceps Casabella Natura

 

Les Saladetes de ceps són la germana salada de les galetes de ceps, especialitat de Casabella Natura. Un perfecte entrant que aporta sensacions gustatives al paladar per la combinació de la base dolça de la galeta però amb el punt de sal que la recobreix.

galeta mel i romani casabella natura

Les de Mel i romaní amb matèria primera de la collita pròpia que desprenen una aroma intensa només treure-les de l' envàs . Idònies per combinar i especialment acompanyades d' una taula de formatges.

Cafè

Pebrot picant

L' especialitat de Cafè farà les delícies  dels amants del bon cafè. Ideal per combinar amb tot tipus de postres o afegir un toc distintiu als gelats.

La galeta de Pebrot picant és ideal per a aperitius i per pica-pica donant-li un toc de distinció.

       AVISO LEGAL

© Casabella natura scp