Cereals


Espelta petita cuita

Espelta ecològica cuita

425gr-300gr

escorregut

Les vostres amanides i sopes ja no
tornaran a ser el mateix.
L’espelta, és una varietat de blat antiga que es caracteritza per ser molt nutritiva i energètica. És rica en minerals i vitamines del grup B i E, a més de comptar amb propietats digestives com a conseqüència del seu baix índex en gluten. Especialment indicada per a dietes de baix pes.

Pèsol negre escorregut

Pèsol negre del Berguedà ecològic

430gr-250gr

escorregut

Ens trobem al davant d’un llegum típic de la Catalunya Central i un
producte únic de la cuina berguedana de tradició hivernal però que
aconsellem provar amb amanides d’estiu. Ric en proteïna i fibra, el pèsol negre es caracteritza pel seu alt contingut en minerals que ens ajuda a estimular el nostre organisme i redueix els nivells de colesterol. Un producte singular amb un sabor intens i gens embafador que no us deixarà indiferents.

Kamut cuit

Camut ecològic cuit

435gr-275gr

escorregut

Doneu un toc diferent a les vostres sopes i amanides amb el nostre camut cuit, una varietat de blat que ja es conreava a l’antic Egipte i que us aportarà un alt contingut de proteïnes, minerals i vitamines. Ideal per a mantenir en forma la nostra salut cardiovascular i per combatre la obesitat. De molt baix contingut en
gluten, és molt digerible i ric en carotens i minerals.Risotto de ceps

Risotto ecològic de ceps

350GR

Aquest risotto és una opció ràpida i fàcil per a
menjar sa. Gaudiu d’aquest exquisit arròs que només cal coure amb aigua i sal, i que és ric en ibra i minerals i elaborat amb ingredients ecològics. L’aroma dels ceps no us deixarà indiferents i podreu apreciar la seva lleugeresa i sabor. Són el toc distintiu a aquest producte imprescindible de la gama de Casabella Natura.Barreja de cereals

Barreja ecològica de cereals, llegums i verdures

375GR

Una original barreja de cereals nutricionalment
equilibrada formada per verdures, llegums i
cereals com l’arròs integral, la llentia pardina, el kamut, l’espelta, l’ordi, la sopa juliana i l’alga combú que està especialment indicada per a mantenir una dieta equilibrada amb tots els nutrients. Tots aquests cereals són rics en hidrats de carboni, fibra, vitamines i minerals, a més del seu alt contingut en proteïnes i les seves propietats remineralitzants. Es menja amb caldo o escorreguda i en aquest darrer cas, fins i tot es pot prendre freda.

Avís legal, condicions generals de contractació, política de privacitat, política de cookies