Sopes fredes


Sopa freda de<br>porro i ametlles

Sopa freda ecològica de
porro, ametlles i gingebre

500ml

Amb calci i proteïna vegetal, aquesta sopa freda de porro i ametlles també és rica en ferro, potassi, vitamina A, vitamina C, vitamina B6, fòsfor, magnesi o zinc, entre d’altres ingredients.
El contingut en fibra i les propietats diürètiques dels porros, combinades amb els nutrients que ens aporten les ametlles, i els efectes digestius i antibiòtics del gingebre donen com a resultat aquesta sopa freda altament nutritiva i remineralitzant.
Tots els seus ingredients procedeixen de l’agricultura ecològica.

Sopa freda de remolatxa i poma

Sopa freda ecològica de remolatxa, poma i llimona

500ml

Com a producte de lʼagricultura ecològica, la sopa freda de remolatxa i poma amb un alt contingut en vitamina C, calci, magnesi i ferro és ideal per a esportistes i pel tractament dʼanèmies, a més de recomanada en dietes equilibrades i contra els efectes del colesterol, la hipertensió i la obesitat.
Pel seu contingut en betalaïnes, la remolatxa és un poderós antioxidant que ajuda a millorar la circulació i és remineralitzant i hidratant a la vegada. Per la seva banda, la poma es presenta com un antiàcid natural amb unes grans propietats diürètiques i depuratives. Una combinació perfecta per a sentir-nos com nous.

Sopa freda de carbassó i alvocat

Sopa freda ecològica de carbassó, alvocat i llimona

500ml

Amb vitamina C, minerals i àcids grassos saludables, aquesta sopa freda de carbassó i alvocat amb ingredients procedents de l’agricultura ecològica ajuda a mantenir la vitalitat i a eliminar les toxines del nostre cos gràcies al seu contingut en potassi.
A més d’ajudar a prevenir l’envelliment gràcies al contingut de vitamina A del carbassó, l’efecte de l’alvocat és beneficiós contra l’ansietat i el colesterol, i un dels millors tractaments contra l’anèmia. En definitiva, una sopa freda que no només ens refresca per fora sinó també per dins.
Sopa freda de carbassa, pastanaga i cítrics

Sopa freda ecològica de carbassa, pastanaga i cítrics

500ml

Un cop més Casabella Natura ens sorprèn amb una crema rica en antioxidants i carotens, per afavorir, pell, mucusos i vista i per protegir-nos d’agents externs en canvis estacionals.
Destaquen de les seves propietats nutricionals la riquesa de provitamina A (carotens), vitamina C, una ració ens aporta un 20% de les necessitats diàries recomanades d¡aquesta vitamina antioxidant i inmunoestimulant.

Sopa freda d'espàrrecs i pera

Sopa freda ecològica d’espàrrecs, pera i ruca

500ml

Sopa freda, verda, atractiva, diürètica, reminerelitzant, rica en fibra… Ui! Però quina sopa! O estic com una sopa! Cap problema la pera es ideal per protegir les vies respiratòries en èpoques de grips o problemes respiratoris i per gaudir-la amb aquest toc especial de contrast entre el dolç i salat.
Els espàrrecs rics en fibra, carotens, vitamina C, calci, ferro i magnesi.Sopa freda ecològica de gaspatxo

Gaspatxo ecològic

500ml

Sopa freda ecològica de meló, porro i patata

Sopa freda ecològica de meló, porro i patata

500ml

    × Com et puc ajudar?